Lunchvaartocht Door De Rotterdamse Wateren En Havens

Geniet tijdens de Wereldhavendagen op zaterdag 4 september van een lunch op Partyboot De Rotterdammer en bewonder de altijd schitterende en betoverende uitzichten over de wateren van Rotterdam. 

We varen onder de bruggen door van Rotterdam, bekijk vanaf de boot de skyline van Rotterdam en neem vanaf het water een kijkje in de Rotterdamse Havens. Bij mooi weer is het buitendek geopend. Heerlijk in het zonnetje genieten van het al het moois dat Rotterdam biedt.

We serveren de lunch rond 12.00 uur.
Op etagères geplaatst, op de tafels, verzorgen wij:

Verschillende broodjes met kaas, filet americain, tomaat, mozzarella en verse basilicum, Broodje met rosbief en truffelmayonaise, Focaccia met zalm.

Opstappen: van 11.00 tot 11.30 uur – Varen: van 11.30 uur tot 14.00 uur

Drankjes zijn exclusief. Deze kunnen tijdens het arrangement gekocht worden. Aan boord staan 2 bars tot je beschikking en ons personeel zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Opstapplaats
Tussen 11.00 en 11.30 uur kun je aanmonsteren bij onze afvaartplaats aan de Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein. 11.30 uur lossen wij de trossen en rond 14.00 uur zijn we weer afgemeerd.

Tickets kun je vanaf 20 augustus kopen via de website van de Wereldhavendagen.

Er is een minimaal aantal personen nodig om het arrangement door te kunnen laten gaan. We informeren je tijdig indien deze vaart niet doorgaat.

Alle evenementen

Lunchvaartocht Door De Rotterdamse Wateren En Havens

Zaterdag 4 september 2021

Bekijk tijdens de Wereld Havendagen de haven vanaf het water.

Ladies Night Rotterdam

Ladies Night Rotterdam

Zaterdag 18 september 2021

Een avond er echt even tussen uit. Ladies only!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Vaste ligplaats: 
Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein te Rotterdam

Informatie en reserveringen:
Teun van Rij: 06-41 72 21 00
Luuk Vos 06-54 96 78 80
info@partybootderotterdammer.nl

 Onderdeel van Berluaro BV

Privacy- en cookieverklaring