Oud en Nieuw Party direct bij het Nationale Vuurwerk

Live muziek, oliebollen, champagne én met het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug het nieuwe jaar in knallen! Dichter bij het vuurwerk kunt u niet komen.

Het Nationale Vuurwerk
Partyboot De Rotterdammer vaart ook in 2020 mee met de officiële Botenparade van het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam en bezorgt u een onvergetelijke Oudejaarsavond! 

Als er een vuurwerkshow is waar u geweest moet zijn, dan is dat wel Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam! Op donderdag 31 december 2020 vindt het grootste, meest indrukwekkende en spectaculaire vuurwerk van Nederland al voor het twaalfde jaar op rij plaats op de Erasmusbrug en Partyboot de Rotterdammer is er bij. U ook?

Vanaf 20.00 uur trakteren wij u op gezellige live entertainment met hits van toen en nu en natuurlijk mag Nederlandstalige muziek niet vergeten worden. Geniet van het prachtige uitzicht op de Skyline van Rotterdam, traditionele oliebollen, tel samen af tijdens de spectaculaire countdown naar 2020 én geniet om klokslag twaalf van het mooiste vuurwerk ooit.

Het Nationale Vuurwerk is ook live te zien op RTL, maar u bent er bij! 

Programma:
Opstappen tussen 20.00 en 21.30 uur
22.00 uur trossen los en varen door de Rotterdamse Haven
22.00 uur opening buffet
00.00 uur het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug
Varen tot 01.00 uur
01.00 uur het buffet wordt gesloten
Einde feest 02.00 uur

Tickets
Toegangskaarten voor deze unieke Oud en Nieuw party - inclusief welkomstdrankje, oliebollen, rondvaart over de Rotterdamse wateren, meevaren met de officiële botenparade én om 00.00 uur prachtig uitzicht op het Nationale Vuurwerk - zijn  € 55,- per persoon en inclusief buffet € 80,-. De kaarten worden 1 week voor het evenement per post naar u toegestuurd.

Oud- en nieuw buffet
Wilt u deze avond genieten van een echt Oud- en Nieuw buffet? Dan zit u goed. U kunt namelijk voor slechts € 25,- p.p. een luxe buffet bijboeken. Wat mag u verwachten?

 • Hollandse garnalen
 • Gerookte paling
 • Gerookte zalm
 • Diverse soorten schelpdieren
 • Kreeft
 • Kingcrab
 • Mini carpaccio
 • Biefstukpuntjes
 • Balletjes gehakt
 • Stokbrood en kruidenboter

Opstapplaats
Vanaf 20.00 uur kunt u aanmonsteren bij onze afvaartplaats aan de Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein. 22.00 uur lossen wij de trossen en rond 01.00 uur zijn we weer afgemeerd en gaan we door tot 02.00 uur.

Drank en hapjes 
Aan boord staan 2 bars op dito dekken met rondom panoramisch uitzicht tot uw beschikking en ons personeel zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Van ijskoud biertje tot tropische cocktails en alles daar tussen. Voor de hartige trek kunt u ook verschillende borrelhapjes bestellen. Ook kunt u voor € 3,- per stuk oesters bestellen.

Heeft u reeds uw toegangskaarten besteld, maar nog niet het buffet? Dan kunt u het buffet ook los bijbestellen. 

Voorwaarden:

 • Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet gevaren wordt. Indien varen niet mogelijk is dan blijft Partyboot De Rotterdammer liggen aan de Eva Cohen-Hartogkade. Het entertainment programma vindt gewoon doorgang. Ticketsgelden worden niet terugbetaald.
 • Ook op basis van het weer en andere omstandigheden kan de organisatie van het Nationale Vuurwerk besluiten om het vuurwerk niet door te laten gaan. Het entertainment programma vindt gewoon doorgang. Ticketsgelden worden niet terugbetaald.
 • I.v.m. veiligheidsvoorschriften is het verboden om vuurwerk mee te nemen.
 • Partyboot De Rotterdammer behoudt het recht om bij onvoldoende deelname het evenement te annuleren doch uiterlijk 20 december, ticketsgelden worden teruggestort.
 • Feestelijke kleding is wenselijk.
 • Alleen een ticket voor het buffet geeft geen toegang tot het evenement, u moet een losse toegangskaart óf een combinatieticket hebben gekocht.

Alle evenementen

Ladies Night Rotterdam

Ladies Night Rotterdam

Zaterdag 24 april 2021

Een avond er echt even tussen uit. Ladies only!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Vaste ligplaats: 
Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein te Rotterdam

Informatie en reserveringen:
Teun van Rij: 06-41 72 21 00
Luuk Vos 06-54 96 78 80
info@partybootderotterdammer.nl

 Onderdeel van Berluaro BV

Privacy- en cookieverklaring