We gaan los party op Partyboot De Rotterdammer

Op de 1e vrijdag na het opheffen van de Corona beperkingen organiseren we op Partyboot De Rotterdammer een We gaan los party!

Na weken van binnenzitten zijn we er tegen die tijd wel weer aan toe om er op uit te trekken. Tijd voor een feestje en te genieten van een hapje, drankje en muziek!  

De datum is nu nog niet bekend. In principe zou dat momenteel vrijdag 5 juni zijn, maar we zijn nog in afwachting van de ontwikkelingen. Zodra de definitieve datum bekend is, laten wij dit weten via deze pagina, Facebook en instagram.

Programma:

 • 19.00 - 20.00 uur Opstappen, ontvangst met een welkomstdrankje.
 • 20.30 uur varen langs de skyline van Rotterdam
 • 23.30 uur Terug aan de kade
 • Einde feest ???

Wat kun je verwachten?

 • Een welkomstdrankje
 • Amuze hapjes
 • Bittergarnituur
 • Live entertainment

Toegangskaarten voor deze We gaan los party - inclusief welkomstdrankje, amuzehapjes, bittergarnituur, rondvaart langs de skyline van Rotterdam en entertainment - zijn  € 35,- per persoon.

Opstapplaats
Vanaf 19.00 uur kun je aanmonsteren bij onze afvaartplaats aan de Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein. 20.30 uur lossen wij de trossen en rond 23.30 uur zijn we weer afgemeerd en gaan we door tot het gezellig blijft.

Drank en hapjes 
Aan boord staan 2 bars op dito dekken met rondom panoramisch uitzicht tot uw beschikking en ons personeel zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Van ijskoud biertje tot tropische cocktails en alles daar tussen. 

Mis het niet en kom met je collega's, vrienden en/of familie!

Veel gestelde vragen

Er mogen tot 1 juni i.v.m. het Corona Virus geen evenementen plaatsvinden, mag deze We gaan los party dan wel plaatsvinden?

De We gaan los party vindt plaats op de 1e vrijdag na het opheffen van de corona beperkingen. Dus ja, op het moment dat wij het organiseren dan mag het ook en heeft de overheid besloten dat het veilig genoeg is. 

Ik wil graag komen, maar omdat er nog geen datum bekend is, durf ik nog geen kaarten te kopen. Wel wil ik ze graag reserveren. Kan dat?

Ja, dat is een mogelijkheid. Je start de normale procedure voor het kopen van een ticket. Vervolgens kies je voor bankoverschrijving. Na het definitief vrij geven door de overheid van evenementen, heb je 2 werkdagen de tijd om de betaling via de bank over te maken. Na deze periode vervallen je tickets.

Voorwaarden:

 • Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet gevaren wordt. Indien varen niet mogelijk is dan blijft Partyboot De Rotterdammer liggen aan de Eva Cohen-Hartogkade. Het entertainment programma vindt gewoon doorgang. Ticketsgelden worden niet terugbetaald.
 • I.v.m. veiligheidsvoorschriften is het verboden om vuurwerk mee te nemen.
 • Partyboot De Rotterdammer behoudt het recht om bij onvoldoende deelname het evenement te annuleren. Ticketsgelden worden dan teruggestort.

Alle evenementen

Ladies Night Rotterdam

Ladies Night Rotterdam

Zaterdag 24 april 2021

Een avond er echt even tussen uit. Ladies only!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Vaste ligplaats: 
Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein te Rotterdam

Informatie en reserveringen:
Teun van Rij: 06-41 72 21 00
Luuk Vos 06-54 96 78 80
info@partybootderotterdammer.nl

 Onderdeel van Berluaro BV

Privacy- en cookieverklaring