Varen voor Sophia - Partyboot De Rotterdammer

Varen voor Sophia donderdag 9 april

Dag en nacht wordt er hard gewerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst. Ambities staan als een stip op de horizon. Dit is waar de Rotterdamse haven en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis elkaar treffen en daarom bundelen wij de krachten. Samen bereiken we immers meer dan alleen. Met het evenement ‘Varen voor Sophia’ worden het Sophia, de Haven én Rotterdam extra in het zonnetje gezet. Op donderdag 9 april 2020 doen circa 25 versierde schepen hun entree op de Maas waar ze een tocht maken van ongeveer 2 uur. U kunt bij dit bijzondere schouwspel aanwezig zijn en deel uitmaken van deze botenparade speciaal Voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Partyboot De Rotterdammer vaart ook  mee voor Sophia! Wij bieden uitgebreide All-Inclusive arrangementen, met drankjes, een luxe dinerbuffet en entertainment. 

Een gedeelte van de ticketsprijzen gaan naar Vrienden van Sophia. Ook organiseren wij tijdens de vaart een veiling waarvan de opbrengst naar Vrienden van Sophia gaat.

In samenwerking met Burando organiseert Partyboot de Rotterdammer op donderdag 9 april Varen voor Sophia

Om 17.00 uur kunt u opstappen aan de Eerste Eemshaven, aan het terrein van Burando, ingang Bunschotenweg. U kunt vrij parkeren voor de deur. Vanaf 18.00 uur varen wij mee in de botenparade speciaal voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Aan boord kunt u genieten van een all-inclusive drankenarrangement, bestaande uit binnenlands- en buitenlands gedistilleerd. Hiernaast kunt u terecht bij onze speciale ginbar.

Rond 19.00 uur wordt het luxe Buffet De Rotterdammer voor u geopend. De trots van ons schip! Onze vis- en vleesspecialisten serveren u een twee gangen buffet, met al het goede uit de zee en van het land. Het voorgerecht wordt samengesteld op basis van het Fruit de Mer principe. Vervolgens maakt u kennis met een heerlijke Angus Rib Eye en Procureur van het Livar varken. Dit buffet wordt voorzien van alle supplementen, waaronder:

 • Hollandse garnalen
 • Gerookte paling
 • Diverse soorten schelpdieren
 • Kreeft
 • Kingcrab
 • Runder ribeye
 • Procureur
 • Gefrituurde aardappeltjes
 • Stroganoff- en champignonsaus
 • Diverse salades en rauwkosten
 • Stokbrood en kruidenboter.

Na het dinerbuffet serveren wij u dessertbuffet De Rotterdammer, bestaande uit:

 • Vers fruit
 • Diverse ijstaarten
 • Petit-fours
 • Diverse longuers
 • IJssculpturen met verschillende soorten ijs

De gehele avond trakteren wij u op gezellig live entertainment van René Calamé en een D.J.  Geniet ondertussen van het prachtige uitzicht op de Skyline van Rotterdam.

Ook organiseren wij een veiling met diverse objecten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Rond 23.00 uur zijn we weer terug aan de Eerste Eemshaven en kunt u terug kijken op een heerlijke avond!

Tickets
Wij bieden u twee mogelijkheden. Losse tickets en VIP-tafels voor 10 personen.

VIP-tafel voor 10 personen à € 1.500,-
Inclusief onbeperkt drank arrangement binnenlands- en buitenlands gedistilleerd, Buffet De Rotterdammer, dessertbuffet De Rotterdammer en live entertainment. Gewenste flessen drank worden op tafel gekoeld en u wordt aan de tafel bediend.
Bestel hier uw VIP-tafel

Losse kaarten à € 75,- per persoon
Inclusief onbeperkt drank arrangement binnenlands- en buitenlands gedistilleerd, Buffet De Rotterdammer, dessertbuffet De Rotterdammer en live entertainment.
Bestel hier uw tickets

VRIENDEN VAN SOPHIA
Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. De overheid en zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen. Maar voor wetenschappelijk onderzoek, innovatieve projecten en extra voorzieningen voor patiënten en familie zijn aanvullende middelen nodig. De Stichting Vrienden van het Sophia zet zich hier, samen met u, graag voor in. Want elk kind heeft recht op de allerbeste zorg!

Voorwaarden:

 • Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet gevaren wordt. Indien varen niet mogelijk is dan blijft Partyboot De Rotterdammer liggen aan opstapplaats Het entertainment programma vindt gewoon doorgang. Ticketsgelden worden niet terugbetaald.
 • I.v.m. veiligheidsvoorschriften is het verboden om vuurwerk mee te nemen.

Alle evenementen

Ladies Night Rotterdam

Ladies Night Rotterdam

Zaterdag 24 april 2021

Een avond er echt even tussen uit. Ladies only!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Vaste ligplaats: 
Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein te Rotterdam

Informatie en reserveringen:
Teun van Rij: 06-41 72 21 00
Luuk Vos 06-54 96 78 80
info@partybootderotterdammer.nl

 Onderdeel van Berluaro BV

Privacy- en cookieverklaring