Bedrijfsfeest Rotterdam

En overig zakelijke mogelijkheden

Bedrijfsfeest Rotterdam - Partyboot De Rotterdammer

Geen doorsnee evenementen, maar een avontuur!

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement, bedrijfsfeest of personeelsfeest in Rotterdam? Dan is Partyboot De Rotterdammer zeer geschikt! Geniet tijdens uw activiteit(en) al varend van de betoverende uitzichten over de wateren en op de Skyline van Rotterdam. 

Uw bedrijfsfeest of bedrijfsactiviteit is bij ons in vertrouwde handen. Wij kunnen voor u de organisatie vanaf het begin tot eind volledig verzorgen. Passende activiteiten, gezellig entertainment, heerlijk eten, een drankje voor de dorst, sfeervolle decoratie, de benodigde zakelijke apparatuur zoals beamers en schermen, de uitnodigingen, begeleiding tijdens uw evenement: ons professioneel organisatieteam verzorgt het allemaal.

Wij ontzorgen u graag, maar wilt u toch zelf de organisatie volledig in handen houden? Ook dat kan. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van uw bedrijfsevenement op Partyboot de Rotterdammer? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijbijvende offerte aan. U kunt ook eerst onze tarieven bekijken

offerte aanvragen

Mogelijkheden

Drank en catering

Kwaliteit is het uitgangspunt aan boord van Partyboot De Rotterdammer. Van low budget tot uiterst luxe. Altijd besteden wij de uiterste zorg om uw evenement tot een succes te maken. Wij weten als geen ander dat een smaakvolle catering een zeer belangrijk onderdeel van elk evenement is. Samen kijken wij wat binnen uw beschikbare budget mogelijk is.

Een tot in de puntjes verzorgde lunch, een uitgebreid buffet, exclusieve gerechten, live cooking, hapjes, een walking dinner, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Ook specifieke wensen, zoals voorkeuren voor bepaald voedsel en diëten, vormen voor ons geen enkel probleem. Laat onze creativiteit los op uw evenement en u zult versteld staan.

De keuze aan dranken is onbeperkt. U bepaalt wat er wel en niet aan boord gedronken mag worden. Op Partyboot De Rotterdammer moet niets en mag alles. Van bijzondere bieren tot tropische cocktails. Onze ervaren crew bedient u moeiteloos.

Wij maken bovendien vooraf strakke afspraken over het budget en wat geschonken mag worden. All inclusive, een bedrag per persoon, wij bieden u talloze arrangementen. Samen bekijken wij wat voor u de beste of voordeligste oplossing is. Wij stellen hoge eisen zodat u een geslaagd evenement krijgt met uitmuntende catering. 

Nieuwsgierig geworden naar onze prijzen? Bekijk dan onze tarieven.

Geniet van de mooie skyline van Rotterdam

Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam

De Rotterdamse Skyline is prachtig, maar het beste kunt u hiervan varend genieten vanaf Partyboot De Rotterdammer. Helemaal in de avonduren, met al de lichten en de weerspiegeling hiervan op het water, is het uitzicht ultiem. Kies voor een uniek uitzicht tijdens uw bedrijfsevenement! Kies voor Partyboot De Rotterdammer!

Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam
Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam
Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam
Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam

Recensies

Evenementen

Ladies Night Rotterdam

Ladies Night Rotterdam

Zaterdag 24 april 2021

Een avond er echt even tussen uit. Ladies only!

© Partyboot De Rotterdammer 2020

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Vaste ligplaats: 
Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein te Rotterdam

Informatie en reserveringen:
Teun van Rij: 06-41 72 21 00
Luuk Vos 06-54 96 78 80
info@partybootderotterdammer.nl

 Onderdeel van Berluaro BV

Privacy- en cookieverklaring