Trouwen op het water

Partyboot de Rotterdammer: voor onvergetelijke momenten

Trouwen opmet water Rotterdam - Partyboot De Rotterdammer

Plan nu een unieke bruiloft

Trouwen op het water is een droom van veel bruidsparen. Partyboot De Rotterdammer kan deze droom voor u uit laten komen!

Trouw op het bovendek van onze Partyboot in de openlucht met op de achtergrond de prachtige skyline van Rotterdam. Kies voor een ceremonie overdag met op de achtergrond een blauwe lucht en al de mooie gebouwen en bruggen, of kies voor een avond ceremonie met de skyline bij nacht met al zijn lichtjes en weerspiegelingen in het water. Hoe romantisch wilt u het hebben? Trouwt u liever binnen? Bij Partyboot De Rotterdammer is het allemaal mogelijk!

Uw bruiloft is bij ons in vertrouwde handen. Wij kunnen voor u de organisatie vanaf het begin tot eind volledig verzorgen. De ceremonie, gezellig entertainment, heerlijk eten, een drankje voor de dorst, sfeervolle decoratie, een prachtig en heerlijke bruidstaart, de fotograaf, begeleiding tijdens uw bruiloft: u roept het en onze professionele ceremoniemeester / weddingplanner verzorgt het allemaal. 

Wij zorgen er voor dat uw bruiloft op het water verrassend en uniek is. 

Wij ontzorgen u graag, maar wilt u toch zelf de organisatie volledig in handen houden? Ook dat kan. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor trouwen op het water? Neem dan contact met ons op, bekijk onze tarieven of vraag direct een vrijbijvende offerte aan.

Geniet van de mooie skyline van Rotterdam

Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam

De Rotterdamse Skyline is prachtig, maar het beste kunt u hiervan varend genieten vanaf Partyboot De Rotterdammer. Helemaal in de avonduren, met al de lichten en de weerspiegeling hiervan op het water, is het uitzicht ultiem. Kies voor een uniek uitzicht tijdens uw huwelijk. Kies voor Partyboot De Rotterdammer!

Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam
Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam
Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam
Partyboot de Rotterdammer _ Skyline Rotterdam

Een unieke trouwlocatie in Rotterdam

Kwaliteit is het uitgangspunt aan boord van Partyboot De Rotterdammer. Van low budget tot uiterst luxe. Altijd besteden wij de uiterste zorg om uw bruiloft tot een succes te maken. Wij weten als geen ander dat een smaakvolle decoratie en catering een zeer belangrijk onderdeel van elk evenement is. Samen kijken wij wat binnen uw beschikbare budget mogelijk is.

Een tot in de puntjes verzorgde lunch, een uitgebreid buffet, exclusieve gerechten, live cooking, hapjes, een walking dinner, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Ook specifieke wensen, zoals voorkeuren voor bepaald voedsel en diëten, vormen voor ons geen enkel probleem. Laat onze creativiteit los op uw bruiloft en u zult versteld staan.

De keuze aan dranken is onbeperkt. U bepaalt wat er wel en niet aan boord gedronken mag worden. Op Partyboot De Rotterdammer moet niets en mag alles. Van bijzondere bieren tot tropische cocktails. Onze ervaren crew bedient u moeiteloos.

Wij maken bovendien vooraf strakke afspraken over het budget en wat geschonken mag worden. All inclusive, een bedrag per persoon, wij bieden u talloze arrangementen. Samen bekijken wij wat voor u de beste of voordeligste oplossing is. Wij stellen hoge eisen zodat u een geslaagde bruiloft krijgt met uitmuntende catering. 

Nieuwsgierig geworden naar onze prijzen? Bekijk dan onze tarieven.

Recensies

Evenementen

Oud en nieuw party   partyboot de rotterdammer

Oud en Nieuw Party - UITVERKOCHT!

Zondag 31 december 2023

Welkomstdrankje, D.J., oliebollen en gezelligheid! Vaar  gezellig met ons het jaar 2023 in!

© Partyboot De Rotterdammer 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Vaste ligplaats: 
Eva Cohen Hartogkade t.o. Stieltjesstraat 200 (voor het Poortgebouw), 150 meter van Metrosation Wilhelminaplein te Rotterdam

Informatie en reserveringen:
Teun van Rij: 06-41 72 21 00
Luuk Vos 06-54 96 78 80
info@partybootderotterdammer.nl

 Onderdeel van Berluaro BV

Privacy- en cookieverklaring